doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib over sexverslaving

Zien: zo zag Bilal Wahib er vroeger uit

Wat een schatje.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bilal Wahib vroeger

Bilal Wahib kennen we natuurlijk als Mo de Show in de serie Mocro Maffia en inmiddels timmert hij als artiest ook lekker aan de weg. Bilal is een echte hottie, maar hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Back in the days

Bilal herkennen we tegenwoordig aan zijn extreme coupes en uitbundige outfits. Zo verfde hij onlangs zijn korte coupe nog knalroze en besloot hij daarvoor zijn gemillimeterde kapsel volledig te blonderen. Over zijn kledingkeuze hoeven we het niet lang te hebben: de rapper weet zich keer op keer spot on te kleden. We zouden zonder twijfel iedere outfit van Bilal ook in onze eigen kledingkast hangen.

In zijn jongere jaren zag Bilal er echter heel anders uit. Zo deelde hij een tijdje geleden een foto van zichzelf uit zijn tienerjaren. Hier zien we een Bilal met een strakke coupe en een zwoele blik de camera inkijken. "Hier wist ik nog niet echt wie ik was", grapt de rapper dan ook bij de foto.

Mini Bilal

Behalve een foto uit zijn tienerjaren weet Bilal zijn volgers ook te verrassen met een foto van zichzelf als baby. De rapper deelt namelijk twee superschattige foto's van zichzelf als mini version.

"Kleine Bilal heeft loveeee voor jullie", deelt de rapper bij de foto. En we moeten toegeven: van deze foto worden we instant blij. Wat een schatje!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');