The word is out: Tony Junior is de nieuwe Bachelor

"Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden."

Lees ook

Na een seizoen van De Bachelorette vol drama, lust en liefde konden we niet wachten tot een nieuw seizoen. Dit liet even op zich wachten – want ja, corona –, maar inmiddels lijkt het dan toch eindelijk zover. Videoland deelde vanmiddag een geheimzinnige video van een rode roos en dat kon maar één ding betekenen…

Rode roos

Jawel, je leest het goed, er komen binnenkort nieuwe afleveringen van ons favoriete datingprogramma! Ditmaal is het echter niet aan een felbegeerde vrouw om de liefde van haar leven te vinden, maar aan een felbegeerde man. En na lang speculeren weten we dan ook eindelijk wie deze felbegeerde Bachelor zal zijn.

In een nieuwe video op het Instagramaccount van de streamingdienst zien we niemand minder dan Tony Junior zichzelf in een prachtig pak hijsen. Met een rode roos in zijn handen weet hij vervolgens te vertellen: “Ik ben Tony Junior en ik ben de nieuwe Bachelor.”

Echte liefde

Enne, het lijkt erop dat de dj op zoek is naar zijn ware liefde. Aan Videoland vertelt hij: “De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden.” Ook benadrukt Tony dat zijn leven allesbehalve normaal is. Door zijn hectische levensstijl als dj komt de liefde niet altijd op de eerste plek, en dat is dan ook iets waar zijn potentiële lover mee om moet kunnen gaan.

“Mijn liefdesleven is door mijn gekke werk vaak een ondergeschoven kindje. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen. Ik kan niet wachten om de dames te ontmoeten tijdens de opnames en dit romantische avontuur samen met hen aan te gaan. Ik ben er klaar voor om in De Bachelor mijn true love te vinden.”

Heb jij een stiekeme crush op Tony en ben jij ook op zoek naar een serieuze lover? Dan heb je op dit moment nog de kans om je op te geven voor De Bachelor. Je doet dit via deze link.

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress/Patrick van Emst, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook