doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Déze Fifty Shades-acteur heeft een bijzonder idee voor een vierde film

Heel goed nieuws voor Fifty Shades-fans

Bereid je voor op nóg een steamy verhaal.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fifty Shades-fans

Kon jij geen genoeg krijgen van Fifty Shades en verzonk jij in ieder boek of film van deze steamy reeks? Dan hebben wij héél goed nieuws. Er wordt namelijk een gloednieuw boek door de schrijfster van Fifty Shades uitgebracht.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Christian Grey

Het – helaas – laatste deel van de populaire Fifty Shades-reeks van schrijfster E.L. James is Freed. In tegenstelling tot de eerste drie boeken, die werden verteld door Anastasia Steele, wordt het laatste boek uit de reeks vanuit het perspectief van Christian Grey vertelt.

Het laatste deel van het boek gaat over Christian die met Anastasia trouwt. De weg naar het huwelijk wordt vanuit zijn perspectief naar voren gebracht, en je kunt wel raden, het verhaal is uiteraard niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ana's leven wordt bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert. Ook Elena laat het echtpaar niet met rust en probeert Christian het leven zuur te maken.

Boeklancering

Via Instagram laat de schrijfster van de populaire boekenreeks van zich horen. "Save the date!!!", begint zij haar bericht. "Freed (Fifty Shades Freed vanuit het perspectief van Christian Grey) ligt in Noord-Amerika en de UK op 1 juni 2021 in de schappen."

Over het gloednieuwe boek weet James vervolgens te vertellen: "Dit verhaal is een liefdeswerk geweest waar mijn lezers reikhalzend naar uitkeken." Ook laat de schrijfster weten hoe vreselijk moeilijk het was om het verhaal ditmaal vanuit een ander perspectief te vertellen. "Leven in zijn (Christian Grey, red.) hoofd is vermoeiend. Voor mij, net als voor Anastasia Steele, is Christian een uitdagend, irritant en eindeloos fascinerend personage."

Op welke datum het boek in de Nederlandse schappen belandt, is op dit moment nog niet duidelijk. Hierover gaat James later meer bekend maken. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');