Wil je zien: Pandora lanceert kleurrijke campagne met prachtige beelden

Fotograaf Luke Gilford maakte voor deze campagne een reeks bijzondere foto's.

Om de stunning Pandora Color-collectie tot leven te brengen, schakelde het sieradenmerk een team van creatives in om een aantal prachtige beelden te schieten. Met fotograaf Luke Gilford, een handvol inspirerende personen en de prachtige collectie van Pandora was een reeks aan prachtige foto's al gauw geboren.

Inspirerende beelden

De collectie van Pandora bevat de kenmerkende bedelarmbanden, maar dan met een pop of color. Gecombineerd met de gekleurde ringen en kettingen van Pandora geeft dit een heerlijk look. Enne, hoe kun je deze prachtige collectie nu beter vastleggen dan met een team vol inspirerende mensen?

Zo schakelde Pandora duurzaamheidsadvocate Sophia Li, non-binair acteur Lach Watson, model en activiste Gabrielle Richardson en fotograaf en model Deon Hint in om de prachtige collectie tot leven te brengen. En we moeten toegeven: dat is gelukt. Iedere deelnemer poseert voor zijn, haar of hun favoriete kleur én vertelt waarom dit voor hem, haar of hen zo bijzonder is. We love it!

Sophia Li

Sophia Li: “Ik kleed me niet zoals ik me voel, ik kleed me hoe ik me wil voelen. Kleurentherapie is zó true – als ik me neerslachtig voel en weinig energie heb zorgen felle kleuren voor een opgewekt gevoel. En wanneer ik verlang naar de natuur in de stad, omhul ik mijzelf in de kleur groen. Zeg niet dat het niet waar is voor je het hebt geprobeerd!”

Gabrielle Richardson

Gabrielle Richardson: “Roze is de kleur van tederheid, begrip en onvoorwaardelijke liefde. Ik doe mijn best om al deze aspecten bij me te dragen.”

Deon Hinton

Deon Hinton: “De kleur blauw geeft mij altijd het gevoel dat ik ’thuis’ ben. Het is gek hoe zo'n koele tint mij een warm gevoel geven. Blauw vertelt je te ademen, om zo uitgesproken of ingetogen te zijn als je wilt, voor jou.”

Lach Watson

Lach Watson: “Kleur is altijd mijn manier geweest om mezelf en mijn emoties uit te drukken. Dit gevoel te kunnen vergroten door middel van sieraden en mode is een prachtig voorrecht. Vrijheid van meningsuiting is een krachtig instrument, één die ik zo dankbaar ben om te gebruiken en met anderen te delen.”

Lorely Rodriquez

Lorely Rodriquez: “Ik voel me stijlvol en gewaagd in rood.”

Benieuwd naar de gehele collectie van Pandora Color? Je shopt de items via deze link.

Beeld: Luke Gilford

Laatste nieuws