Khloé Kardashian openhartig over kinderwens

“Door Covid-19 is het vruchtbaarheidsproces nog uitdagender geworden.”

Lees ook

De Kardashians maken in Keeping Up with the Kardashians elk onderwerp bespreekbaar, en dat is maar goed ook. De familieleden durven beladen onderwerpen dan ook uit de taboesfeer te halen. Zo ook Khloé Kardashian. De realityster sprak al eens openhartig over haar vruchtbaarheidsproblemen en in gesprek met Sarah Hyland doet ze dat opnieuw.

Lady Parts

Sarah – die we voornamelijk als Hayley uit Modern Family kennen – heeft in samenwerking met The Ellen Show haar eigen digitale praatprogramma: Lady Parts with Sarah Hyland. In dit programma bespreekt ze verschillende vrouwenzaken met zowel (medische) experts als celebs.

In een preview van de nieuwste aflevering, die vandaag verschijnt, is te zien dat Kourtney en Khloé bij haar te gast zijn. Hierin gaan de dames in gesprek over het moederschap en vertelt Khloé openhartig over haar mislukte IVF-poging.

IVF-pogingen

Khloé vertelt onder andere dat ze al drie IVF-pogingen deed en haar eicellen liet invriezen. “Toen Tristan en ik er klaar voor waren, lieten we de eicellen ontdooien om ze te laten bevruchten”, vertelt de realityster. “Ik liet twaalf tot veertien eicellen ontdooien, maar geen van de eicellen overleefde het.”

“We realiseerden ons dat mijn eicellen niet sterk genoeg zijn om in te vriezen. Ze moeten onmiddellijk bevrucht worden met sperma om embryo’s te kunnen maken.”

Covid-19

Hoewel Khloé en Tristan nu weten dat de eicellen niet ingevroren kunnen worden, is er een nieuwe uitdaging waar ze rekening mee moeten houden. “En dan, weet je, door Covid-19 is dit hele vruchtbaarheidsproces nog veel uitdagender geworden.”

“Mijn plan was om sneller achter elkaar kinderen te krijgen”, vertelt Khloé. “Maar nu met Covid-19 is mijn plan een beetje vertraagt. Ik wil absoluut meer kinderen.” De realityster vervolgt dat zij opgroeide met broers en zussen en dat dat iets is wat ze dochter True ook gunt.

Bron: Elle | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook