Chantal Janzen uit de kleren op Instagram: ‘Durf kwetsbaar te zijn’

De presentatrice brengt met deze post een ode aan alle vrouwen.

Lees ook

Chantal Janzen verraste haar volgers deze week met een bijzonder kiekje op Instagram. De presentatrice deelde een pikante foto en deed dit niet zomaar. Chantal ging ter ere van Internationale Vrouwendag uit de kleren op Instagram.

Boodschap aan alle vrouwen

De presentatrice heeft geen kleding aan, maar heeft alleen een roze 'V' in haar handen. De 'V' van vrouw, aangezien ze een belangrijke boodschap voor alle vrouwen heeft.

Chantal schrijft dat vrouwen steeds meer gehoord worden, maar er ook nog genoeg werk aan de winkel is. “Vrouw. Accepteer haar. Hoor haar. Gebeurt steeds meer. Moet nog meer. Niet alleen aan de top, maar overal. Spreek je uit. Durf kwetsbaar te zijn. Steun elkaar. Eer haar. Ben trots. Ben sterk. Wanneer het kan. Zie haar. Zie jezelf. Laat jezelf zien”, schrijft de presentatrice bij de foto.

Bibian Mentel

Chantal roept haar volgers op om vrouwen te taggen op wie ze trots zijn. Zelf tagt ze Bibian Mentel, de olympisch snowboardkampioene die onlangs liet weten uitzaaiingen in haar hersenen te hebben. Genezing is volgens haar artsen niet meer mogelijk. “De sterke lieve krachtige inspiratiebron Bibian”, aldus Chantal.

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook