doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Digitale date? Met deze 5 tips wordt het níet awkward!

Zo lang duurt het gemiddeld voor partners hun Netflix-wachtwoord met elkaar delen

En een paar andere grote mijlpalen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Koppel met laptop

De een legt alles bij de eerste date al op tafel, de ander geeft zijn geheimen pas prijs als de relatie heel serieus wordt. Volgens onderzoek zijn dít gemiddeld gezien de momenten waarop lovers meer met elkaar gaan delen (maar doe waarbij je je goed voelt!).

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Netflix-wachtwoord

Als je relatie nog in de kinderschoenen staat, zijn er een hoop eerste keren waar je samen met je partner naartoe werkt. Het wachtwoord van een Netflix-account delen lijkt misschien een kleinigheidje, maar toch duurt het gemiddeld zes maanden voordat kersverse lovebirds die informatie met elkaar delen.

En dat is niet de enige 'mijlpaal' waar het onderzoek van Provident naar keek. Wanneer ontmoetten mensen de ouders van hun lover en wanneer komt die beruchte eerste scheet in elkaars bijzijn?

Gemiddeld genomen

Voor dit onderzoek werden gegevens van 2000 koppels geanalyseerd. Een scheet laten in elkaars bijzijn bleek na vijf maanden geaccepteerd te zijn. Maar eerder al besluiten we iets minder aan ons uiterlijk te doen.

Na drie maanden vertonen mensen zich gemiddeld zonder make-up bij hun partner. Na iets meer dan drie maanden komt scheren en naar de sportschool gaan ook op een lager pitje te staan.

Niet lang daarna is het time to meet the parents. Dat gebeurt gemiddeld genomen na 3,6 maanden.

Na pak 'm beet negen maanden vinden de meeste couples het een goed moment om hun onlinebankgegevens te delen, om praktische redenen.

Enne, die heel grote stappen als samen een huis kopen of een kinderwens in vervulling laten gaan? Het aanschaffen van een eerste stulpje samen duurt gemiddeld 20 maanden en de eerste baby komt na 30 maanden.

Maar hé: het allerbelangrijkste in een happy relationship is natuurlijk om je eigen tijdlijn te volgen. Je Netflix-wachtwoord delen voordat je de ouders van je partner een hand hebt geschud lijkt ons méér dan oké.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');