Winning Wednesday: 3x een seizoen lang gratis panty's van So Tight t.w.v. €135

Doe mee en win!
Winning Wednesday So Tight

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een seizoen gratis panty's van So Tight t.w.v. €135 weg.

Bekende frustratie

Dat ene stunning zwarte jurkje of die oversized blazer dress maken samen met een panty en zwarte boots dé perfecte outfit. Maarre, wie heeft er nu zin om zich iedere dag in een oncomfortabel – en vooral knellende – panty te hijsen? Inderdaad, nobody.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het afzakken van dit dunne item. Want behalve het feit dat dit allesbehalve lekker zit, ziet dit er vaak ook nog eens minder flatterend uit. Gelukkig hoeft niet iedere panty oncomfortabel te zijn. De exemplaren van So Tight bewijzen namelijk écht het tegendeel.

So Tight: een nieuwe generatie panty's

Een panty die aanvoelt als je favoriete legging – we love it. Volgens Nederlands pantymerk So Tight werd het hoog tijd voor innovatie in de panty branche. So Tight stelt de vrouw centraal en vindt het belangrijk hoe jij je dag doorbrengt. En dat voel je. De hoge en zachte tailleband rolt niet naar beneden en snijdt niet in de huid. Het naadloze ontwerp – zonder kruisje – zorgt ervoor dat de panty niet afzakt en de hele dag op zijn plek blijft. Daarnaast is de panty gemaakt van gerecycled polyamide en draagt daarmee bij aan een beter milieu. What’s not to love?

De collectie van So Tight bestaat uit twee zwarte panty’s. The Iconic 30 is perfect voor een werkdag of feestje en The Ultimate 50 is geschikt voor koudere dagen. Enne, there's more to come. In 2021 voegt het pantymerk nóg meer verschillende soorten panty's aan deze collectie toe.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om jezelf een seizoen lang in de panty's van So Tight te hijsen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x een seizoen gratis panty's van So Tight t.w.v. €135 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Winning Wednesday: 3x een seizoen gratis panty's van So Tight t.w.v. €135

Doe mee en win!

*Voorwaarden: een seizoen lang gratis panty's bestaat uit maximaal 8 panty's. Dit mag een mix zijn van The Iconic 30 en The Ultimate 50. Deze winactie loopt t/m 16 maart. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.