doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monica Geuze nam drastisch besluit na diefstal

Monica Geuze laat zich uit over reactie volger: 'Deze toon irriteert me echt mateloos'

De mommy is duidelijk not amused.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monica Geuze

Afgelopen zondag besloot Monica Geuze uit verveling een Q&A op Instagram te doen. De mom kreeg een hoop leuke vragen binnen, maar ook een vraag die bij Monica in het verkeerde keelgat schoot. Via Instagram Stories legt ze uit waarom.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Brandbrief

Onlangs deelden een aantal bekende moeders, waaronder Doutzen Kroes, Fajah Lourens en Victoria Koblenko, een brandbrief. Onder de term 'Moederhart' luidden deze BN'ers de noodklok, aangezien de huidige coronamaatregelen de levens van hun kinderen zouden ontwrichten.

Een groot aantal bekende moeders ondertekenden deze brandbrief niet, waaronder Monica. En hier besloot een volger van Monica eens flink op in te spelen. De YouTuber ontving in haar DM het bericht: "Brandbrief gelezen van 'Moederhart'? Of maak je je niet druk om de toekomst van je kind?"

Judgemental

Uit de reactie van Monica blijkt al gauw dat ze niets tegen de standpunten van andere BN'er moms heeft, maar dat de toon waarop deze vraag gesteld wordt haar absoluut niet bevalt. "Deze toon irriteert me echt mateloos, dat 'of maak je je niet druk om de toekomst van je kind?' Zó judgemental en invullend! Naar mijn idee nooit de manier om je idealen, standpunten of overtuigingen over te brengen op een ander."

En daar laat Monica het niet bij. "Met iets minder judgen en iets meer in staat zijn begrip te hebben voor ieders standpunten, komen we denk ik een stuk dichter en effectiever bij elkaar, dan elkaar aanspreken met bij voorbaat al verwijtende toontjes." De mom sluit haar bericht af met een duidelijke boodschap voor deze volger. "Uiteraard maak ik me zorgen om de toekomst van mijn kind."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');