Samantha de Jong tatoeëert naam van nieuwe lover op haar borst

De dolverliefde Samantha showt haar nieuwe tattoo vol trots op Instagram.

Samantha de Jong is happily in love met haar gloednieuwe liefde Gelmore. De mommy is zelfs zo in de wolken, dat ze besloot de liefde te vereeuwigen met een flinke tatoeage.

Eigendom van

Tatoeëerders mogen sinds vorige week na lang wachten eindelijk weer aan de slag. Dit was voor Samantha de uitgelezen kans om zichzelf te verwennen met een gloednieuwe tatoeage. Niet alleen de naam van haar kersverse baby krijgt een plekje op haar lijf, ook voor de naam van haar gloednieuwe liefde wist Samantha een plek op haar lijf te reserveren.

Op haar onderarm is nu ‘Angelo’ te lezen, de naam van haar drie maanden oude zoontje. De blondine liet de voornaam van haar nieuwe liefde vastleggen op haar borst. ‘Eigendom van Gelmore’ prijkt nu in grote letters onder haar sleutelbeen.

En Samantha is niet de enige die nieuwe inktletters op haar lichaam heeft laten zetten. Vriend Gelmore deed ook mee en heeft een matchende tattoo in zijn nek gekozen, waarop ‘Eigendom van Samantha’ is te lezen, en ook bij deze tattoo zien we een groot hartje.

Trots op het resultaat

De tatoeages vallen behoorlijk op, maar gelukkig is Samantha dolblij met het resultaat. “Vandaag samen met mijn TROTS bij Danny’s Tattoo Place om twee tattoos te laten zetten, van m'n kleine mannetje Angelo en van mijn man Gelmore”, schrijft Samantha op Instagram.

De blondine kan niet vaak genoeg benadrukken dat ze ontzettend blij is. “Onwijs mooi geworden” en “Trots op mijn tattoos. Echt supermooi gedaan”, schrijft Barbie.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws