doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Om deze reden moet je júist parfum dragen als je naar bed gaat

BABOR en SET lanceren speciale Charity Edition voor International Women's Day

BABOR en SET bundelen hun krachten om een statement te maken.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
BABOR x SET

Vandaag is het International Women's Day. Om een speciaal eerbetoon te brengen aan sterke vrouwen sloegen BABOR en SET hun handen ineen. Samen lanceren ze een heuse Charity Edition met luxe BABOR-ampullen en een statement t-shirt van SET.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

International Women's Day

De 7-daagse ampullenkuur en het witte statement T-shirt van 100% organisch katoen uit de limited edition BABOR x SET collectie zijn ter gelegenheid van International Women's Day gecreëerd. De partners doneren een deel van de opbrengst aan Women for Women International, een organisatie die vrouwen in crisisgebieden ondersteunt.

Ask for more is het motto van BABOR en vormt het hart van het gemeenschappelijke project. Dit motto roept vrouwen wereldwijd op om zelfverzekerd en authentiek te zijn en hun volledig potentieel te ontplooien. BABOR en SET bundelen hun krachten, aangezien voor beide partners Women Empowerment een zeer belangrijk issue is.

Charity Edition

Speciaal voor deze collectie lanceert SET een wit statement T-shirt met een inside-out print op de voor- en achterkant. De tekst ask for more is op de voorkant te lezen, op de achterkant staan krachtige statements als more love, more empathy, more diversity, more kindness en more power.

De BABOR AMPOULE SERUM CONCENTRATES Precious Collection bevat perfect gedoseerde high performance-werkstoffen. Alle zeven ampullen bevatten het mineral energy complex dat bestaat uit magnesium, zink en koper. Deze toevoegingen stimuleren de cellen in de huid. En dat levert je in zeven dagen gegarandeerd een glowy resultaat op.

Kun jij niet wachten om het statement t-shirt en de 7-daagse ampullenkuur in te slaan? Shop de items via déze link en steun de actie Women for Women International.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');