Temptations Angelo heeft een vriendin en zo ziet ze eruit

Angelo is niet meer single!

Lees ook

Net als elf andere vrijgezelle heren, zocht ook Angelo Koppen in Temptation Island: Love or Leave ware liefde. Helaas moest hij met lege handen Italië verlaten, maar nu blijkt dat hij eenmaal terug in Nederland alsnog de liefde heeft gevonden!

Smoorverliefd

Tijdens Temptation Island zorgende de strippende vrachtwagenchauffeur voor heel wat plezier bij de dames, maar helaas voelde hij met niemand van hen een klik. Gelukkig vond hij hier alsnog een dame met wie hij dat wel heeft, want op Instagram plaatst hij een verliefde foto met zijn nieuwe vriendin.

Het gaat om de knappe Anika. “Your the best and i love you! Ik heb het even geheim gehouden en toen Temptation af was nog even niet online gegooid zoals de rest. Maar hey, Angelo doet niet altijd wat de rest ook doet”, vertelt hij.

Foto

“Op elk potje past een deksel zeggen ze, maar jij? Je bent een deksel met een klem functie erop die ik nooit meer losmaak! Je maakt me iedere dag de gelukkigste man op aarde. Lieve volgers meet my girl, Anika”, aldus een smoorverliefde Angelo. How cute!

Bekijk de foto hier.

Bron: Love & Reality | Beeld: Facebook, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook