Zien: Netflix lanceert eerste teaser nieuw seizoen Lupin

Dat belooft veel goeds!

Lees ook

Dat het eerste seizoen van de Franstalige Netflix-serie Lupin een groot succes was, moge duidelijk zijn. Daarom deden al snel geruchten de ronde dat er ook een tweede deel op de planning stond, en ja hoor: die is al zo goed als bevestigd. Sterker nog, Netflix heeft al een eerste teaser gedeeld!

Verhaal

Lupin vertelt het spannende verhaal van Assane Diop, gespeeld door Omar. De man, een meesterdief, wil zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem aandeed. Dit doet hij aan de hand van de romans van Maurice Leblanc, die gaan over de galante dief Arsène Lupin.

Vervolg

Fans van Lupin kunnen uitkijken naar het vervolg op de serie. Deel twee van de Franse hitserie zal namelijk deze zomer al wereldwijd op Netflix te zien zijn. Het tweede deel bestaat uit vijf afleveringen die geregisseerd zijn door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight).

Omar speelt de glansrol van Assane in de serie. Dit is zeker niet de eerste grote klus van de Franse acteur. Zo verwierf hij wereldwijd faam met zijn rol als Driss in de Golden Globe-genomineerde film Intouchables. Daarna was hij te zien in de films Samba, Jurassic World, X-Men: Days of Future Past, Monsieur Chocolat en Demain tout commence.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het tweede seizoen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook