doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Horoscoop: dít hebben de sterren deze maand voor je in petto

Nog niets te doen dit weekend? Wij zetten een aantal leuke tips voor je op een rij

Je hoeft je absoluut niet te vervelen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
niets te doen weekend

Nu de coronamaatregelen een klein beetje versoepeld zijn, kunnen we ein-de-lijk weer door 'de wasstraat.' Een schaar in die coronacoupe, een fresh gellakje op je nagels en een facial bij je favo beautybar. Heb je echter verder nog niet veel op de planning staan voor het aankomende weekend? Grazia has got you covered.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Let's go to the beach

Wil je lekker uitwaaien aan het strand? Dan word je echt heel blij van Qurios ECO Grevelingenstrand van Roompot. Perfect voor mensen die geen ecologische voetafdruk willen achterlaten na een vakantie. Het is namelijk honderd procent off the grid. Nu denk je misschien, goed voor het milieu maar is het ook nog een beetje leuk vertoeven daar? Ja! Deze tiny houses bevatten alles waar je blij van wordt. Ze staan regelrecht aan het strand en het park heeft zijn ‘eigen’ huiszeehond die je voor de deur kunt spotten.

Benieuwd? Je boekt gemakkelijk een huisje via deze link.

Bingen maar

Het Cecil Hotel in Los Angeles heeft niet de beste reputatie. Zelfmoorden, moorden en zelfs seriemoordenaars als gasten: het Cecil Hotel heeft het allemaal meegemaakt. Als op 31 januari 2013 gast Elisa Lam verdwijnt, wordt het hotel nog beruchter. Wat is er met Elisa gebeurd? Je ziet het in de nieuwe true crime serie van Netflix. Je bekijkt de serie nu op Netflix.

Lekker lezen

Zin in een goed boek? Lees het boek Al wat goud op de bergen is van schrijver C. Pam Zhang. Tijdens de Amerikaanse goudkoorts in de negentiende eeuw slaan de Chinees-Amerikaanse Lucy en Sam (12 en 11) plotseling op de vlucht uit een oud mijnstadje. Ze dragen het lijk van hun vader in een kist mee. De kinderen zijn op zoek naar een plek om hun ‘Ba’ te begraven en waar ze samen opnieuw kunnen beginnen. Een debuutroman vol avonturen waarbij racisme, immigratie en gender een belangrijke rol spelen.

Benieuwd? Je shopt 'm via deze link voor €23,99.

De keuken in

Bingewatchen wordt een heel nieuwe ervaring met Cheflix. Want hier kijk je niet in een weekend tien afleveringen van een spannende serie weg, maar krijg je kookles van Michellinsterren chefs zoals Ron Blaauw en Joris Bijdendijk. Je hoeft geen kookervaring te hebben, en elk recept is te downloaden zodat je het allemaal nog eens rustig kan doornemen. Ook leuk: elke maand worden er nieuwe masterclasses toegevoegd, zo zijn in februari twee lessen toegevoegd van chef Soenil Bahadoer. Een lidmaatschap kost

Je volgt deze kooklessen al voor €2,99 voor een heel jaar via de site van Cheflix.

Beauty check

Nu het weer kan, is het tijd om je huid eens onder de loep te nemen. Met een bezoekje aan BLOY (voorheen KNAP Skincare) moet dit helemaal goed komen. De uitgebreide en inmiddels iconische huidscan die BLOY uitvoert – en die je gratis in kunt plannen – is een absolute must en start voor een optimaal verzorgingsplan. Door middel van de scan wordt in de huid gekeken en heel precies de dikte van het huid collageen in kaart gebracht. Na deze scan kan bijvoorbeeld een populaire fruitzuurpeeling of mesotherapie geadviseerd worden. En geloof ons: een glowy skin is dan sowieso het eindresultaat.

Benieuwd naar deze huidscan en wil je dit graag eens proberen? Ook BLOY heeft haar deuren weer mogen openen, en je leest alles over de behandeling via deze link.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');