Wendy van Dijk zet schaar in lokken en showt nieuwe look

"Ik heb het gedurfd!", laat de presentatrice op Instagram weten

Wendy van Dijk mag dit jaar dan wel de vijftig aangetikt hebben, ze ziet er nog altijd as gorgeous as ever uit. Enne, daar draagt haar nieuwe coupe zeker aan bij. Op Instagram deelt ze het eindresultaat van haar spannende knipbeurt.

Korte coupe

Sinds de kappers hun deuren moesten sluiten wegens de harde lockdown zitten wij allemaal thuis met een heuse coronacoupe. Uitgroei, veel te lange lokken en gespleten punten. Not a good look, als je het ons vraagt. Gelukkig mochten de kappers deze week ein-de-lijk hun deuren weer openen en kon menig coronakapsel gered worden.

Ook Wendy van Dijk vond het hoog tijd voor een kappersbezoekje. Niet om alleen de puntjes te knippen… Nee, de presentatrice besloot een flink stuk van haar lokken af te laten knippen. Enne, dat staat haar práchtig, kunnen we zien op haar Instagram. “Ik heb het gedurfd!!”, schrijft Wendy bij een video van haar nieuwe, kortere coupe. “Waaaah! #nieuwhaar #watvindenjullie”, vraagt ze vervolgens aan haar volgers.

Complimenten

De comments liegen er niet om: iedereen is in love met het nieuwe kapsel van Wendy. “Waanzinnig”, schrijft Manon Meijers. Ook Sharon Doorson, Ferry Doedens en Fatima Moreira de Melo zijn onder de indruk van Wendy's nieuwe look. Het regent dan ook hartoogjes, vlammetjes en hartjes in de reacties.

“Jij kunt alles hebben, lekker fris, jong koppie”, “Staat je prachtig” en “Heel mooi” laten volgers weten. Benieuwd naar de nieuwe coupe van Wendy? Bekijk 'm hieronder.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws