Bridgertons Regé-Jean Page gaat in een film spelen met déze knappe acteurs

Deze film schijnt de duurste Netflix-film ever te worden.

Lees ook

Kon jij geen genoeg krijgen van Regé-Jean Page in de Netflix-serie Bridgerton? Wij ook niet. Lang bij de pakken neer te zitten, hoeven we echter niet. De knappe acteur verschijnt namelijk in een gloednieuwe Netflix-film samen met een aantal andere hotties.

Bekende acteurs

In de gloednieuwe Netflix-film The Gray Man zien we niet alleen Regé-Jean, maar ook acteurs Ryan Gosling en Chris Evans. En ja, daar worden wij heel blij van. De film is een spannende spionage-thriller en is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de Amerikaanse schrijver Mark Greaney.

De film gaat over voormalig CIA-agent Court Gentry, die nu werkzaam is als huurmoordenaar. Zijn ex-collega Lloyd Hansen – die nog wél zijn brood verdient aan zijn werk als CIA-agent – krijgt de opdracht om met de huurmoordenaar af te rekenen. Wat de rol van Regé-Jean wordt in deze spannende film? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat de huurmoordenaar wordt gespeeld door Ryan en Chris de rol van de CIA-agent op zich neemt.

Duurste Netflix-film ever

De film wordt geregisseerd door Joe Russo en Anthony Russo die al een flink cv hebben opgebouwd. Zo staan een aantal Marvel-films, zoals Avengers: Endgame, op naam van dit duo. De film die zij speciaal voor Netflix gaan maken belooft dan ook veel goeds. En dat heeft niet alleen met de makers en de sexy actors te maken.

Zo wordt dit volgens de makers van de film de duurste Netflix-film ever. Er is een budget van 166 miljoen beschikbaar gesteld voor het maken van deze spionage-thriller. In een interview met Deadline wist Joe aan te geven dat er grootse plannen zijn voor deze film. “Het is de bedoeling dat de film kan concurreren met elke bioscoop-blockbuster”, legt hij uit.

Wanneer we The Gray Men op Netflix kunnen bekijken? Dat is nog niet duidelijk. Ook bij deze opnames gooit het coronavirus roet in het eten, dus we moeten nog even geduld hebben…

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook