Zien: zo ziet de knappe vriendin van Bilal Wahib eruit

Wat een beauty!

Lees ook

Bilal Wahib kennen we natuurlijk als Mo de Show in de serie Mocro Maffia en inmiddels bekleedt hij met nummers als Tigers en zijn nieuwste single 501 ook de muzieklijsten. Dit alles doet hij met zijn knappe vriendin Sophie Keizer aan zijn zijde.

Talent

Een paar jaar geleden was-ie nog redelijk onbekend, maar nu is Bilal steevast te zien op de buis en in de muzieklijsten. Hij brak door als Mo de Show in de populaire serie Mocro Maffia, maar al snel werd duidelijk wat zijn échte passie was: muziek. Enne, ook daar blinkt-ie in uit. Zijn singles Video Vixen en Tigers zijn al miljoenen keren gestreamd en hij heeft samengewerkt met niemand minder dan Kriss Kross Amsterdam, Emma Heesters en Boef.

Naast zijn acteer- en zangkunsten heeft Bilal overduidelijk ook de nodige versierkunsten. De acteur heeft namelijk de knappe Sophie voor zich weten te winnen. Wij zochten het een en ander over haar uit.

Beauty

First off: wat een beauty is Sophie. Of ze nou met platinablond, roze of paars haar voor de dag verschijnt, het staat haar allemaal. Tegenwoordig gaat ze voor een peachy shade en wauw, we love it. Ook is wel duidelijk dat de Amsterdamse schone flink wat gevoel voor mode heeft. Keer op keer verschijnt ze in de meest jaloersmakende outfits.

Niet zo gek dus dat Sophie in het dagelijks leven werkt als stylist. Zo is op haar Instagram te zien dat ze onder andere werk heeft gedaan voor modemerk Daily Paper en voor zanger Waylon. Hoe leuk?! Ook deelt de beauty geregeld schattige kiekjes met boyfriend Bilal. De twee wonen inmiddels een jaar samen en hebben samen een te schattige kat. Hoe lang Bilal en Sophie al samen zijn, is onduidelijk. Op Instagram stamt hun eerste kiekje samen uit juni 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Keizer (@sophiekeizer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Keizer (@sophiekeizer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Keizer (@sophiekeizer)

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook