doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Verklapt Meghan Markle hiermee het geslacht van de baby?

Op déze zender kun je het interview van Harry en Meghan met Oprah Winfrey zien

En dit belooft een juicy interview te worden...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Harry Meghan Oprah

Volgende week dinsdag is het dan ein-de-lijk zover. Het interview van prins Harry en Meghan Markle door niemand minder dan Oprah Winfrey wordt op de buis uitgezonden. En wij vertellen op welke zender je 'm kunt bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Juicy details

Oprah spreekt met Meghan in een uitgebreid interview over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de grote publieke druk.

En dat an sich belooft wat. Niet veel later schuift prins Harry ook aan bij het gesprek. Hij vertelt over hun verhuizing naar de VS en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin. Aan de videofragmenten te zien, wordt er heel wat losgepeuterd en zullen we het een en ander te horen krijgen. Juicy wordt het sowieso.

Uitzending

Britse zenders waren massaal aan het strijden om het interview uit te zenden, maar uiteindelijk gaat CBS ervandoor als 'grote winnaar' en zendt de zender het interview uit op zondag 7 maart 20:00 tot 22:00 (Britse tijd). Helaas!

In de Verenigde Staten wordt het artikel uitgezonden door CBS op zondag 7 maart van 20:00 tot 22:00 uur (ET). Britse zenders waren massaal aan het strijden om het interview uit te zenden, en uiteindelijk gaat ITV ervandoor als 'grote winnaar'. Zij zenden het interview uit op maandag 8 maart in de avond. In België wordt diezelfde maandagavond om 21:20 uur het interview vertoond op de VRT (België 1). Helaas moeten we in Nederland nóg een dagje langer wachten tot we het hele interview terug kunnen kijken. Op dinsdag 9 maart om 20:30 uur zal het anderhalf uur durende interview te zien zijn op Net5.

Enne, het belooft een juicy spektakel te worden. Zo zien we in de teaser van het interview dat Meghan stevig uithaalt naar het koningshuis. Als Oprah namelijk aan Meghan vraagt hoe ze denkt dat Buckingham Palace zal reageren op het interview, antwoordt zij stellig: "Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al die tijd nog steeds zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen in het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');