doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Oh my: dit BN'er koppel is gevraagd voor Temptation Island VIPS

'Deze BN'ers zijn opnieuw gevraagd voor Temptation Vips'

O my...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Niels en Rosanna

Temptation Island: Love or Leave is nog maar net afgelopen, maar achter de schermen wordt alweer volop gewerkt aan een gloednieuw seizoen Temptation Island VIPS. Enne, het zou maar zo eens kunnen dat we twee oude Temptation-sterren terug gaan zien in het programma.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Temptation Island VIPS

Een van de meest spraakmakende stellen van Temptation Island? Dan denken we meteen aan Niels en Rosanna. Zij zorgden in het verleden al voor veel rumoer tijdens Temptation Island en Temptation Island VIPS. Rosanna viel voor de charmes van verleider Alex en vervolgens kon Niels zijn handjes maar moeilijk thuishouden bij de knappe Fabiola. Enne, wij kijkers kunnen geen genoeg van krijgen van the drama.

Niet zo gek dus dat de producers van het populaire programma het verloofde koppel héél graag voor een derde keer willen strikken om mee te doen. Vorig jaar deden de geruchten al de ronde dat Niels en Rosanna nog eenmaal de test zouden aangaan voor zij het huwelijksbootje instappen. “Het is wel mooi, voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja...”, zei Rosanna toen.

Drie keer is scheepsrecht

Het nieuwe seizoen van de VIPS-editie liet door de coronacrisis nog even op zich wachten, maar het programma is het spraakmakende stel zéker niet vergeten. Zo ontving Rosanna onlangs een bijzonder verzoek in haar DM's. "Hallo Rosanna, je spreekt met Sophie van het productieteam voor Temptation Island VIPS", is te lezen in een screenshot die Rosanna herself in haar Instagram Stories deelt. "Lijkt het jullie leuk om voor de derde keer mee te doen? Drie keer scheepsrecht was het toch? Deze editie wordt echt heel vet! Let me know!"

Oeh, gaan Niels en Rosanna dan tóch voor een derde keer de ultieme relatietest aan? Rosanna heeft in ieder geval flink wat confused gifjes rondom het verzoek geplaatst, dus het lijkt erop dat ze een derde deelname niet echt meer ziet zitten. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');