doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Fan van Selling Sunset? Dan wil je de nieuwe Netflix-serie Marriage or Mortgage sowieso zien

Selling Sunsets Christine Quinn showt prachtige babybump

Het is de eerste keer dat de realtor haar babybuik laat zien.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Christine Quinn

Halverwege februari werd bekend dat Selling Sunsets Christine Quinn en hubby Christian Richard in verwachting zijn van een kindje. Toch bleef het nog een tijdje stil rondom de zwangerschap. Tot nu! De realtor deelt voor het eerst een foto van haar stunning babybump. Eén woord: wauw!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuw hoofdstuk

"I'm going to be a mommy", schrijft Christine bij een reeks prachtige beelden op haar Instagram. Te zien is hoe ze in een gorgeous witte satijnen jurk poseert met haar babybuik, omringd door witte rozen. "Mijn hart barst nu al van liefde en dankbaarheid voor dit kleine leven in mij. Ik voel me humbled, vol ontzag en geïnspireerd. Het is nu al een gevoel dat ik nog nooit heb ervaren. Het enige waar ik aan kan denken, is hoe we de best mogelijke ouders kunnen zijn."

"Ik weet nu al dat moeder worden me ten goede zal veranderen", weet de stralende mommy to be te vertellen. "Ik kan niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk samen als gezin te beleven." Of de baby een meisje of een jongetje wordt, dat houdt Christine nog eventjes geheim. "Christian en ik gaan geen gender reveal houden", aldus de realtor.

Over de helft

Wél onthult Christine in de comments hoeveel weken ze inmiddels zwanger is. "27,5!", schrijft ze met veel rode hartjes. Al over de helft van de pregnancy, dus! Enne, dat zorgt voor flink wat zwangerschapscravings, zo vertelde ze eerder. Vers fruit en pizza met saus zijn haar go-to snacks. "Maar niet zomaar een pizza, het moet een Pizza Hut-pizza zijn", biechtte ze op. "En heel veel Dr. Pepper!"

Whatever she's eating, het werkt. Christine ziet er glowing en radiant uit, als je het ons vraagt. Wij kunnen niet wachten om nog meer mooie beelden van haar zwangerschap te zien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de over extravagante outfits à la Christine waarin de kleine straks gehesen wordt. How exciting.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');