doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit is waarom Sonny en Jaydi in de reünie-aflevering van Temptation Island niet meer met elkaar spraken

Temptations Sonny doet boekje open over zijn liefdesleven

De realityster laat weten of er alweer een nieuwe vrouw in zijn leven is.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Hoewel Temptation Island: Love or Leave al is afgelopen, heeft het programma nog steeds een enorme impact op Sonny. Na drie jaar ging het uit met Jaydi en zag hij hoe zijn now ex-vriendin ervandoor ging met pretty boy Ricky. In Verified Gossip praat hij openhartig over hoe zijn liefdesleven er nu uitziet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vertrouwen

Temptation Island was een ware nachtmerrie voor Sonny, zoals hij al vaak heeft laten vallen. "Ze hebben me volledig geknipt en geplakt en neergezet als een pleurislijer", vertelt hij over het realityprogramma. "Op dit moment ben ik wel het vertrouwen verloren in de tv-wereld. Ik denk dat iedereen die ervaring heeft in de tv-wereld, weet dat het eigenlijk een heel gemeen wereldje is."

Sonny is niet alleen het vertrouwen kwijt in de televisiewereld. Ook van relaties moet hij nu maar weinig weten, zo onthult hij. "Ik heb mezelf wel echt ontdekt in Temptation Island. Ik ben er wel echt achtergekomen dat ik geen relatie meer wil", laat hij weten. "Helemaal niet meer. Nooit meer." Wait, what?!

Geen relatie meer

"Ik heb vier keer drie jaar al een relatie gehad in mijn leven. Ik ben 28 jaar, dus ik heb eigenlijk alleen maar relaties gehad", legt hij uit. "En ik merk toch elke keer dat wanneer je een relatie hebt, dan probeer je wat op te bouwen." Zo vertelt hij dat je in een relatie niet alleen aan jezelf zou moeten werken, maar elkaar moet helpen. "Ik ben dan toch wel een natte tosti die liever meer iemand anders helpt dan mezelf. Ik ben daar gevoelig voor, ik help mensen graag."

Enne, dat heeft er flink bij ingehakt. "Nu wil ik niet continu meer iemand anders helpen met een carrière en hun leven, mensen maar bij me laten wonen", laat Sonny weten. "Daar heb ik gewoon geen zin meer in. Dus ik ga gewoon lekker aan mezelf werken."

Of hij een relatie en een gezinsleven niet gaat missen in de toekomst? "Ik heb twee prachtige nichtjes, ik ben dol op kinderen. Maar ik weet nog niet of ik zelf kinderen wil. Ik ben 28 en wil daar nog totaal niet over nadenken. Ik ben nu nog gewoon happy vrijgezel."

Vrijgezellenleventje

Dat vrijgezellenleventje, dat gaat Sonny wel goed af. "Ik heb laatst Valentijn gevierd met vijf vrouwen", laat hij tussen neus en lippen door vallen. "Dus ik ben helemaal in mijn sas, ik vind het helemaal gezellig. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest in mijn leven."

Maarre, back up... Valentijn gevierd met vijf vrouwen? "Het was een vriendinnengroep", legt de realityster uit. "Ze zeiden: 'Son, wij willen Valentijn met jou vieren.' Dus ik zeg: 'Let's go, laten we dat doen met zijn allen.' Het was een superleuke vriendinnengroep. Ik heb uiteindelijk met één van die meiden wat gedaan."

"Het is een super mooie ziel, een super mooi mens, we zijn heel open en eerlijk naar elkaar. We zien elkaar eens in de zoveel tijd. Zolang we het leuk hebben en elkaar blij maken, waarom zouden we elkaar dan niet zien?" Oeh, dat klinkt promising. Of het tóch meer dan een fling wordt? To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');