Bas Smit en Nicolette van Dam delen groot nieuws

De twee gaan op een bijzondere ontdekkingsreis.

Lees ook

Al maandenlang kunnen we via Instagram meegenieten van de tripjes die Bas Smit en Nicolette van Dam met hun kids in eigen land maken. Zo waren ze onlangs nog in Groningen en een week later in de Oosterschelde mosselen aan het vangen. Enne, al dat leuks houden Bas en Nicolette niet voor zichzelf. Ze komen namelijk met een eigen vakantieboek.

Vakantieboek

De twee delen het spannende nieuws in een filmpje op Instagram. Nicolette vertelt dat ze door de coronacrisis niet meer naar het buitenland op vakantie konden, dus besloten ze noodgedwongen Nederland te (her)ontdekken. “En we zijn volledig verliefd geworden”, voegt Bas toe. Daarbij kregen Nicolette en Bas de nodige hulp van hun volgers. “Jullie tips stroomden binnen, en we werden langzamerhand echte online reisleiders”, aldus het stel.

Die reisjes in eigen land bevielen het stel en hun kinderen Lola en Kiki eigenlijk heel goed. Hun tripjes vielen ook bij hun volgers goed in de smaak, bleek al snel. “We werden hier zo enthousiast van, ook omdat we zagen dat er mensen ware die dezelfde trips gingen doen. Toen dachten we: waarom bundelen we niet al die mooie, unieke plekken in een boek? Zo kan iedereen meegenieten van wat ons land te bieden heeft.”

Nederland heeft Alles

Het boek is nog láng niet af, als we Nicolette en Bas mogen geloven. De komende maanden gaan de twee lovebirds nog volop op reis in eigen land. Daarbij reizen ze alle twaalf de provincies af. “Als je zo door Nederland reist, dan zie je gewoon wat Nederland te bieden heeft”, aldus de presentatrice. “En dan besef je: Nederland heeft alles”, zegt het stel in koor.

Dat lijkt dan ook de naam van het boek te gaan worden: Nederland heeft Alles. Maarre, dat boek maken ze niet helemaal zelf. Ze hebben namelijk de hulp nodig van hun volgers door heel het land. Alle hotspots, must-sees, must-do's en vooral ook must-eats zijn hartstikke welkom. “Wie weet zie je jouw tip wel terug in het vakantieboek”, aldus Nicolette. Hoe leuk!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook