Wow: blijkbaar wordt er maandelijks duizenden keren naar déze Chanel schoenen gezocht op Google

Er wordt volgens Google Analytics maandelijks tot wel 100.000 keer gezocht op dit iconische paar schoenen.

Lees ook

Een tijdloos item van Chanel seriously never gets old. Waar de iconische quilted bag nooit uit het straatbeeld lijkt te verdwijnen, is er nog een iconisch item waar liefhebbers van het modehuis geen genoeg van kunnen krijgen. Er wordt namelijk tot wel 100.000 keer per maand naar déze tijdloze espadrilles gezocht.

Zomer in je bol

Hoewel we de afgelopen tijd niet om de chunky Chanel sandalen met klittenband heen kunnen (wij zijn fan!), hebben we het nu over de classic espadrilles van Chanel. De espadrilles met een rieten zool en zwarte neus. De populaire schoen is er in veel soorten en maten, maar deze variant lijkt iedere zomer weer in onze Instagramfeeds op te poppen.

Een chunky sandaal is op dit moment een trending item, maar menig modeliefhebber lijkt iedere zomer weer terug te vallen op de klassieke en eenvoudige espadrilles. En dat blijkt wel uit de resultaten van Google.

Klassiek item

Hoewel dit klassieke item in principe niet lastig te combineren is, leggen we je toch even uit hoe je dit item het beste kunt dragen. De klassieke espadrille draag je namelijk heus niet alleen naar het strand.

Kies bijvoorbeeld voor een oversized mom jeans, een oversized zwarte blazer en een basic witte top. Of ga voor een dressed up outfit door de espadrilles te combineren met een denim jumpsuit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Enne, je weet dat je met dit klassieke item voor de rest van je leven dé perfecte zomerschoen in je garderobe hebt. Dat is ook wel eens fijn, toch?

Ben je toch meer een liefhebber van een chunky sandaal? Ook dít exemplaar gaan we het aankomende seizoen heel veel zien.

Bron: WhoWhatWear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook