‘Eerste deelnemer nieuw seizoen EOTBDD is bekend’

Tall, dark and handsome is-ie zeker.

Lees ook

Hoewel we nog even moeten wachten op het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch, is de eerste deelnemer al bekend. Zijn naam 'Tattoo Elvis' belooft alvast veel goeds.

Tattoo Elvis

De opnames van EOTBDD zijn inmiddels afgerond, dus we hopen dat het juicy programma binnenkort op de buis verschijnt. We hebben alvast wat – of beter gezegd: iemand – om naar uit te kijken. Als we presentatoren René Watzema en Fawry Not Sawry van Rumag TV mogen geloven, is Tattoo Elvis de eerste deelnemer.

Hoewel we Sander van Vliet, zoals Tattoo Elvis echt heet, nog niet eerder op de buis hebben gezien, is hij geen onbekende in de realitywereld. Zo is hij goed bevriend met Jaimy Dorenbosch, die we kennen als verleider in Temptation Island VIPS. Ook heeft hij connecties met Temptations Angelo én Sonny uit het afgelopen seizoen. Dat belooft wat!

Goede looks

Met Sanders looks zit het in ieder geval wel goed, als je het ons vraagt. Hij is tall, dark and handsome, heeft spierwitte tanden, is gespierd én zit onder de tatoeages. Kortom: dé ideale deelnemer voor EOTBDD.

Benieuwd naar de knappe Tattoo Elvis? Bekijk hieronder alvast wat kiekjes van hem:

Bron: Rumag TV | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook