doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dave Roelvink en Jazzlyn delen groot nieuws

Groot nieuws voor Dries en Dave Roelvink

De twee werken aan een heus kookprogramma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dries en Dave Roelvink

Dries Roelvink en zoon Dave Roelvink gaan samen iets heel leuks doen. De Roelvinkjes gaan namelijk een kookprogramma maken. Al moet Dave dat koken eigenlijk nog leren...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Leren koken

"We gaan een pilot opnemen voor een kookprogramma", onthult Dries in de Veronica Inside Ochtendshow. De kookkunsten komen wel vooral van papa Dries, blijkt al snel. In het programma is het namelijk de bedoeling dat hij samen met zijn zoon Dave boodschappen gaat doen en hem vervolgens gaat leren koken.

Dries is dól op lekker eten. Dat blijkt wel als je een blik op zijn Instagram werpt. Zo nu en dan plaatst de zanger een gezellig kiekje van een glaasje wijn en een decadent borrelplankje. Het goede leven, om maar zo te zeggen. Dave geniet liever van een hapje of drankje buiten de deur. "Zit liever met lang haar in de kroeg, dan met een droge keel bij de kapper", grapte hij onlangs nog op Instagram.

Op de buis

Of het kookprogramma van de Roelvinkjes ook daadwerkelijk op de buis komt, is nog maar de vraag. Dries vertelt dat ze de pilot "hier en daar" gaan laten zien, in de hoop dat iemand het misschien wil hebben.

De zanger is de minste niet en licht alvast een tipje van de sluier op: "Je ziet me met hem boodschappen doen en ik ga hem recepten uitleggen die ik goed in mijn hoofd heb zitten." To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');