doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Sonny haalt keihard uit naar Daryl

Kinderdroom komt uit voor Temptations Sonny

Sonny deelt zijn nieuwste aanwinst op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Temptation Island: Love or Leave heeft Sonny dan wel zijn relatie gekost, hij heeft er wel een behoorlijke dosis fame voor teruggekregen. De influencer heeft inmiddels meer dan 300 duizend volgers op Instagram én heeft mede daardoor zijn kinderdroom werkelijkheid zien worden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Droomauto

Zoals bijna elke jongen droomde Sonny er ook altijd van om in een stoere bak rond te rijden. Mercedes, BMW, Audi, dat zijn allemaal mooie merken, maar Sonny's droomauto? Een stoere, blinkende Hummer. Enne, die die droom is nu werkelijkheid geworden voor de altijd goedlachse realityster.

"Manifesteren moet een gewoonte worden", schrijft Sonny bij een kiekje in zijn spiksplinternieuwe Hummer. "Mijn kinderdroom is uitgekomen. Rijden in de meest mooie auto."

Dure auto

Het is wel duidelijk dat de realityster door zijn deelname aan Temptation Island en zijn succesvolle bedrijf in onder meer zonnebankstudio's flink wat geld verdient.

Toch lijkt het erop dat Sonny de Hummer, die nieuw minstens 80 duizend euro kost, niet helemaal alleen heeft afgekocht. Op zijn Instagram bedankt hij namelijk meermaals Autovilla Naarden voor zijn nieuwe ride. Ach, of Sonny zijn nieuwe auto helemaal zelf heeft betaald of niet, cool is-ie zeker wel. Kunnen wij een lift krijgen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');