Britney Spears deelt zeldzame foto met haar twee zoons

De zangeres deelt vrijwel nooit foto's van haar twee kids.

Lees ook

Het leven van Britney Spears is zelfs na de lancering van haar eigen documentaire Framing Britney Spears nog altijd een mysterie. De zangeres deelt normaal gesproken weinig over haar personal life, maar postte afgelopen week een zeldzaam kiekje met haar twee kinderen op Instagram.

Twee zoons

Britney is de trotse mom van haar twee zoons Sean (15) en Jayden (14). De zangeres is al een lange tijd niet meer samen met de vader van het tweetal, Kevin Federline. Hoewel Britney haar zoons niet vaak meer ziet, deelde ze onlangs toch een foto met het tweetal.

“Het is zo gek hoe de tijd vliegt”, begint Britney bij de foto op Instagram. “Mijn jongens zijn nu zo groot. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het voor iedere moeder is om je jongens zo snel te zien opgroeien.”

Weinig contact

Nadat Britney haar twee boys ophemelt vanwege hun prachtige karakters, geeft ze ook aan waarom ze al een tijdje geen foto meer met haar kids heeft gedeeld. “Ik heb al een tijdje geen foto's meer met mijn jongens gedeeld, aangezien ze op een leeftijd zijn waarop ze hun eigen identiteit willen uitdrukken, en ik snap dat helemaal.”

Vervolgens grapt de zangeres er flink op los in haar bericht bij de foto. Zo laat ze weten dat ze enorm haar best heeft gedaan om deze foto zo goed mogelijk te editen. “And guess what… Ze laten het me eindelijk posten! Ik moet dit echt gaan vieren. Of nee, ik denk dat coole moeders dat niet doen. Dan ga ik wel gewoon een boek lezen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook