doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Denise blikt terug op huwelijksaanzoek: ‘Ik kreeg een nare nasmaak’

Temptations Denise openhartig over kinderwens

"Als het aan ons lag, dan waren we al ouders."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Denise

Temptation Island: Love or Leave bracht voor Marco en Denise flink wat teweeg. De relatie van het koppel ging door ups and downs, maar nog steeds is het koppel dolgelukkig samen. Of het koppel ook een kinderwens heeft? Daar vertelt Denise openhartig over.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gevoelige vraag

Het lijkt de normaalste zaak van de wereld om een happy couple te vragen naar hun kinderwens. Maar toch kan dit soms onhandig uitpakken. Kinderen krijgen is niet vanzelfsprekend, en ook Denise geeft over dit onderwerp haar eerlijke mening. In een Q&A via Instagram Stories legt ze uit waarom.

"Wanneer willen jullie beginnen aan kinderen?", was de vraag die Denise op Instagram ontving. "Helaas hebben vrouwen dat niet in de hand en kan een zwangerschapsvraag juist veel verdriet doen. Als het aan ons lag, waren we al ouders", wist Denise te antwoorden.

Toekomst samen

Hoewel de periode na Temptation Island er voor Denise en Marco ietwat rocky uitzag, is het koppel nooit uit elkaar geweest. Ondanks dat Denise haar verlovingsring on camera teruggaf aan Marco, ziet het koppel hun toekomst samen rooskleurig in.

“We focussen ons nu gewoon op de toekomst”, deelde Marco onlangs met Grazia. Het stel wilde naar eigen zeggen niet te veel aandacht meer besteden aan het verleden. Marco wil opnieuw op één knie gaan voor zijn grote liefde, maar wacht hier nog een tijdje mee.

“Ik wil eerst dat deze Temptation-storm overwaait. Ik vind het raar om Denise nu al opnieuw ten huwelijk te vragen. Alles wat er is gebeurd, is nog zo vers; het is te kort geleden. We gaan eerst zorgen dat onze relatie weer helemaal stabiel is voor we die volgende stap willen nemen. Er gaat in de toekomst sowieso een aanzoek komen, maar het moet wel een verrassing blijven."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');