Emma Heesters geeft update over langeafstandsrelatie met Wesley Hoedt

Wesley vertrok een aantal maanden geleden naar Italië voor zijn voetbalcarrière.

Lees ook

Emma Heesters en lover Wesley Hoedt zijn nog altijd een dolgelukkig koppel. De zangeres en profvoetballer besloten tijdens de eerste lockdown samen te gaan wonen, maar niet veel later tekende Wesley een contract bij een Italiaanse voetbalclub. Hoe gaat het nu tussen de twee?

Langeafstandsrelatie

Emma is sinds afgelopen februari samen met Wesley. Hun relatie kwam in een stroomversnelling terecht toen het coronavirus opdook. Voor de twee was het geen optie om elkaar niet te zien, dus besloten ze al snel om samen te wonen.

Aan het einde van 2020 besloot Wesley echter vanwege zijn nieuwe contract bij S.S. Lazio te verhuizen naar Italië. Emma verhuisde niet mee naar het zonnige zuiden, aangezien zij nog veel te veel genoot van haar leven in Nederland. In gesprek met RTL Boulevard vertelt de zangeres dat de relatie tussen haar en Wesley hierdoor sterker dan ooit is geworden.

Carrière in Nederland

“Op 14 februari vierden we onze one year anniversary”, begint Emma te vertellen. Met een grote glimlach gaat ze verder: “Het gaat heel goed. Het is wel heel lastig natuurlijk, aangezien hij in het buitenland zit. Maar we houden zoveel van elkaar, dat zit gewoon goed.”

“Ik heb hier een succesvolle carrière, waar ik superhard voor heb gewerkt, en dat ga ik niet zomaar opgeven. Ik zit gewoon goed hier, dus jullie raken mij never nooit kwijt”, gaat Emma verder. Of de zangeres plannen heeft om voor haar liefde te verhuizen naar het zonovergoten Italië? Daar lijkt het dus niet op.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook