Deze Netflixfilm is een combinatie van The Fault in our Stars en Five Feet Apart

Een absolute tranentrekker!

Lees ook

Vind je het heerlijk om zo nu en dan eens even lekker te janken bij een emotioneel liefdesverhaal? Well, Netflix got you covered. Binnenkort verschijnt Caught by a Wave op de streamingdienst en het belooft een ware tranentrekker te worden.

Sara en Lorenzo

Netflix brengt continu nieuwe films uit en alle trailers kijken is al bijna net zo onmogelijk als het hele aanbod van Netflix gezien hebben. Toch moet je voor deze trailer even een paar minuutjes uittrekken. De Italiaanse film Caught by a Wave deelt het hartverscheurende liefdesverhaal van Sara (Elvira Cammarrone) en Lorenzo (Roberto Christian).

De twee hebben mutual love voor de oceaan en het stel groeit steeds dichter naar elkaar toe. Het lijkt het begin van een mooi liefdesverhaal, maar Sara blijkt ziek te zijn, waardoor ze geen 'normaal leven' kan leiden.

Op Netflix

Door de medische conditie van Sara is de toekomst van haar en Lorenzo samen onzeker. De film laat het verhaal van de twee zien. Hoe gaan ze om met de onzekere toekomst? En tegen welke issues lopen zij aan? Een ding is zeker: houd de tissues in de buurt.

Caught by a Wave verschijnt op 25 maart op Netflix.

Bron: PureWow | Beeld: Caught by a Wave

Laatste nieuws

Zie ook