doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Anne onthult wanneer de vonk oversloeg tussen haar en Bowy

Gaan lovers Mike en Evie meedoen aan het volgende seizoen van Temptation?  

Het zou maar zo kunnen dat we nog veel meer gaan zien van de newly lovebirds.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Evie en Mike

Ze leerden elkaar kennen toen ze allebei als single meededen aan Temptation en sinds 3 januari vormen Evie en Mike officieel een setje. Of het stel ook als koppel mee zou doen aan Temptation Island: Love or Leave? Grazia besloot het ‘kleine Mike’ op de man af te vragen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zelf meedoen

“Evie en ik hebben het er zeker al over gehad”, vertelt Mike wanneer we met hem bellen. Mike, die ook na de opnames van Temptation Island nog altijd ‘kleine Mike’ wordt genoemd, ziet een deelname wel zitten.

De goedlachse ziet alles als avontuur en ook zijn deelname als single aan het programma was een prikkelende ervaring. “Ik vind alles leuk en ik zou niet weten waarom ik nee zou zeggen”, aldus de dj.

Niet 'de fout' ingaan

De Haarlemmer is er bovendien van overtuigd dat hij niet zomaar dingen zou doen waar hij achteraf spijt van zou krijgen. Simpelweg omdat hij geen alcohol drinkt. “Ik denk dat drinken de grootste reden is dat je sneller de fout ingaat", stelt hij.

“Ook als je bijvoorbeeld kijkt naar Karina en Greg. Ik hoorde Karina in een interview zeggen dat ze best veel had gedronken en dat ze daardoor dingen deed. Dat zal voor mij niet opgaan, want ik drink niet. Ik denk dat ik er dan makkelijker doorheen zou komen.”

Een flirt

Evie is daarentegen niet zo zeker van een deelname. “Zij vindt het lastiger”, deelt Mike. “Zij vertrouwt zichzelf, maar ze zou bang zijn dat ik gek op iemand anders zou worden. Ik ben best wel een flirt en altijd sociaal met iedereen. Zij denkt dat ik het daardoor moeilijker zou hebben.”

Het is daarmee niet gezegd dat Evie en Mike een voorstel pertinent zouden weigeren. “We zouden het zeker niet direct van tafel vegen”, zegt Mike. “Ik beantwoord elke vraag eigenlijk met: ‘Waarom niet?’ Ik vond Temptation een heel leuk avontuur om als single mee te maken. Ik denk dat ik het ook een leuk avontuur zou vinden om het als koppel mee te maken.” Aha!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');