Whut: Cardi B draagt zes pruiken tegelijkertijd

That's a lot.

Lees ook

Dat Cardi B niet vies is van een extreme look, is niets nieuws. Er gaat geen red carpet-moment voorbij waarbij de rapper en zangeres niet in de meest extravagante looks verschijnt. In een video op Instagram laat ze echter zien wat hieraan voorafgaat…

Zes pruiken

Op Instagram zien we hoe het haar van Cardi B in de steigers wordt gezet. De coupe van de stunning muzikante wordt echter flink onder handen genomen, aangezien er zo'n zes (!) pruiken op haar hoofd worden vastgemaakt.

Enne, we moeten toegeven. Het heeft effect. De coupe van de female rapper is gigantisch, maar prachtig in model. Over het comfort van dit kapsel willen we het daarentegen niet hebben. Die zes pruiken moeten immers flink wat gewicht met zich meebrengen.

Speciale shoot

Al gauw bleek uit de tekst bij de video dat Cardi B deze hairdo niet zomaar droeg, dit kapsel werd gecreëerd voor de photoshoot van Interview Magazine. “Dit heeft 6 pruiken in één gekost!”, schrijft ze. “Zes!” Het masterbrein achter deze look is haar trouwe haarstylist Mia Jackson, ook wel bekend als Tokyo Stylez. Well done!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook