doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Verklapt Meghan Markle hiermee het geslacht van de baby?

Zien: Kristen Stewart kruipt in de rol van prinses Diana

We hadden de gelijkenissen tussen de twee nog niet eerder gezien!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kristen Stewart

Wie aan Kristen Stewart denkt, zal haar eerder in verband brengen met vampiers dan met de royal family. Op de filmset van Spencer bewijst de actrice echter dat ze een steengoede prinses Diana neer kan zetten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Van Twilight naar tweed

Kristen is momenteel deel druk bezig met de opnames van de film Spencer. De film gaat over de drie dagen waarin prinses Diana en prins Charles besluiten om een punt achter hun huwelijk te zetten.

"Het zijn slechts drie dagen van haar leven en in die zeer korte tijd kun je een breder, groter perspectief krijgen van wie ze was", vertelt regisseur Pablo Larraín.

In de rol van 's werelds meest geliefde prinses ziet Kristen er wel een tikkeltje anders uit dan we gewend zijn. De Twilight-ster heeft zichzelf het iconische kapsel van Diana aangemeten en steekt zich voor de opnames in classy jaren negentig outfits. Bekijk foto's van de filmset *HIER*.

Goed gecast

We zien de gelijkenissen zéker, maar voor Kristen is het vertolken van Lady Di geen gemakkelijke klus. "Het is enorm intimiderend want iedereen kent die stem. Die was zo apart en herkenbaar", vertrouwde ze eerder al toe aan InStyle. Naast grondige voorbereidingen met een accentcoach deed de actrice zelf ook het nodige onderzoek: voor de opnames van de film wilde ze álle biografieën van prinses Diana uitlezen.

Regisseur Pablo Larraín heeft er alle vertrouwen in dat Kristen een mooie Diana neer weet te zetten, laat hij weten in een interview: "Om dit goed te doen, heb je iets heel belangrijks nodig: mysterie. Kristen kan heel veel dingen zijn, en ze kan zowel mysterieus en fragiel zijn als erg sterk. Dat is wat we nodig hebben."

Eerder werd er ook al een foto van Kristen in de rol van Diana vrijgegeven, waarop te zien is dat ze de befaamde blik van de prinses aardig onder de knie heeft.

Spencer verschijnt naar verwachting in het najaar. We can't wait!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');