doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Kötter ontdekte zwangerschap op een bijzondere manier

Babynieuws! Kim Kötter bevallen van zoontje

En dít is zijn prachtige naam.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim en Jaap

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn opnieuw ouders geworden. De lovebirds deelden vanochtend op Instagram dat hun zoontje Ted Siewertsz van Reesema op dinsdag 23 februari is geboren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geboorte Ted

Met de geboorte van Ted zweven Kim en Jaap op cloud nine. "Eindelijk is hij daar! Op 23 februari is onze jongste zoon om 22.06 uur geboren", deelt het stel op hun Instagrampagina's. "Mogen we aan jullie voorstellen onze zoon: "Ted Siewertsz van Reesema."

Kim deelde eerder al op Instagram dat ze eigenlijk op 14 februari was uitgerekend, maar Ted liet nog even op zich wachten.

Droom

“Onze droom is uitgekomen. Drie gezonde zoons. Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde”, gaan de twee verder op social media. De twee laten weten dat de geboorte van Ted een wonder is, en dit is dan ook de betekenis van deze mooie naam. "We zijn intens verliefd."

De andere zoons van Kim en Jaap werden met behulp van een ivf-traject geboren. Het koppel had nooit verwacht dat Kim op de natuurlijke manier in verwachting kon raken. De geboorte van Ted is hierom extra bijzonder.