Love Islands Joan en Mert openhartig over relatie: ‘We hebben een break gehad…’

In hun nieuwste vlog vertellen de twee hoe het nu met ze gaat.

Lees ook

Joan en Mert zijn sinds hun terugkomst in Nederland na hun Love Island-avontuur altijd openhartig geweest over hun relatie, en dat blijven ze ook gewoon doen. Zo vertellen de twee in hun nieuwste vlog dat ze een relatiepauze hebben gehad.

Break

In de nieuwste vlog van Joan en Mert vertellen de twee dat ze elkaar voor het eerst sinds twee weken weer zien. “Ik ben wel echt blij dat ik je weer zie. Ik heb je wel gemist”, deelt Joan. “Ik ben ook blij dat ik je weer zie; dat ik je weer in mijn armen hebt”, vult Mert aan.

De twee vervolgen dat ze elkaar al een tijd niet hebben gezien. “En ook één week niet gepraat. We hadden even een pauze”, geeft Mert aan.

Heftige dagen

“Ik denk dat het wel even goed was voor ons. Dat we beide tot onszelf kwamen”, gaat Mert verder. De twee geven aan dat ze even tijd nodig hadden om erover na te denken wat ze precies willen. “We hebben ervoor gekozen om elkaar bewust even niet te spreken”, vervolgt Mert.

Dat de twee even een break hadden, ging hen niet in de koude kleren zitten. “Ik vond het de eerste dagen best wel heftig”, deelt Joan. “Ik dacht echt: wat overkomt me nou. Waarom praten we niet?” Mert vertelt vervolgens dat hij zich op een gegeven moment ook alleen voelde.

Koek en ei

Gelukkig gaat het nu weer helemaal goed tussen de twee. “We zijn weer blij. We zijn even tot onszelf gekomen en nu gaat het weer hartstikke goed tussen ons”, vertelt Mert.

Bekijk de nieuwste vlog van Joan en Mert hieronder:

https://youtube.com/watch?v=0f5PrDvzfqU

Beeld: Love Island | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook