Zo ziet Lexie Grey uit Grey’s Anatomy er nu uit

De actrice gaat inmiddels voor een andere look.

We pinken nog steeds een traantje weg als we denken aan de manier waarop Lexie Grey uit Grey's Anatomy verdween. Gelukkig is het met actrice Chyler Leigh wél goed afgelopen. Hoe gaat het nu met haar?

Grey’s Anatomy

Chyler verwierf faam door haar rollen in Not Another Teen Movie en Grey's Anatomy. In de ziekenhuisserie duikt ze op als Lexie, het zusje van Meredith Grey en gaat ze een knipperlichtrelatie aan met plastisch chirurg Mark Sloan – totdat haar personage na een tragisch ongeluk abrupt uit de show verdwijnt.

Na Grey’s

In het 'echte leven' gaat Chyler gewoon door met acteren en sleept ze rollen in onder andere Supergirl en Legends of Tomorrow in de wacht.

De actrice is inmiddels negentien jaar getrouwd met hubby Nathan West en het stel heeft drie kinderen samen.

In 2019 maakte Chyler bekend dat ze leeft met een bipolaire stoornis. Sindsdien is ze een partner van het initiatief Be vocal, speak up dat mensen aanmoedigt openlijk te spreken over mental gezondheid. Sinds haar coming out vorig jaar zet Chyler zich ook actief in voor de LGBTQ-gemeenschap.

Net als voor veel andere mensen was 2020 een rocky jaar voor de actrice. Ze liep het coronavirus op en was daardoor een maand lang erg ziek. Gelukkig gaat het inmiddels beter met haar. “Mijn lichaam heeft het onmogelijke verslagen en ik heb een nieuwe start gekregen”, liet Chyler weten op Instagram.

Beeld: Grey’s Anatomy, Instagram

Laatste nieuws