Dít is de reden waarom André en Monique op Bonaire zitten

De twee zijn niet op het eiland voor een relaxvakantie…

Lees ook

Andre Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg vertrokken onlangs naar het zonovergoten Bonaire. Maar wie denkt dat de lovebirds daar zijn om te genieten van het zonnetje, hebben het mis. Zo deelde het management van de volkszanger dat het stel hier is om vrijwilligerswerk te doen.

Reden reis

Door de coronamaatregelen geldt er momenteel een negatief reisadvies voor niet noodzakelijke reizen. Toch vertrokken Monique en André onlangs naar Bonaire. Het management van het tweetal liet aan RTL Boulevard weten dat André en Monique momenteel op het tropische eiland verblijven om een aantal dagen vrijwilligerswerk te verrichten.

Deze reis deelden André en Monique echter niet op social media, waarschijnlijk om geen vertekend beeld te geven aan hun volgers.

Vrijwilligerswerk

“André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire”, legt het management uit.

Er geldt voor een reis naar Bonaire op dit moment een negatief reisadvies. Om op het eiland te komen moet je van tevoren een negatieve PCR-test en een negatieve sneltest kunnen tonen.

Corona-testevenement

Behalve het tonen van de negatieve testresultaten hoeven de twee niet in quarantaine. Ook zijn deze negatieve testresultaten niet nodig om terug te keren naar Nederland. En dat is maar goed ook.

André heeft namelijk zijn eerste boeking – sinds coronatijd – op 7 maart gepland staan. De zanger treedt namelijk op tijdens het eerste corona-testevent, georganiseerd door ID&T en MOJO.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook