Kourtney Kardashian en Travis Barker bevestigen relatie op Instagram

De geruchten kloppen dus toch!

Lees ook

Al heel lang doet het gerucht de ronde dat Kourtney Kardashian aan het daten is met Blink-182-drummer Travis Barker. Nu maakt de realityster het ein-de-lijk Insta-official.

Handen ineengeslagen

Het is weer eens een roerige tijd in het liefdesleven van de Kardashians. Kim en Kanye zetten hun veelbesproken scheiding door, Khloé is druk bezig om verlovingsgeruchten de kop in te drukken en de trailer van KUWTK deed vermoeden dat er toch nog iets gaande was tussen Kourtney en ex-lover Scott Disick.

Nu bevestigt Kourtney op Instagram dat ze écht haar hart verloren is aan Travis. De oudste Kardashian-zus deelt een foto waarin ze de hand van haar nieuwe lief vasthoudt. Dankzij de tatoeages is er geen twijfel meer over mogelijk dat het om de drummer gaat.

Jarenlange vriendschap

Travis en Kourtney wonen bij elkaar in de buurt en zouden al langere tijd met elkaar bevriend zijn. Toch sloeg de vonk volgens de laatste rumors afgelopen jaar pas écht over.

De love birds zouden zelfs al samen een weekendje weg zijn geweest en elkaars kinderen hebben ontmoet. “Haar kinderen en die van hem kunnen ook goed met elkaar overweg. Dat is een groot pluspunt voor hen allebei”, deelt een bron met Entertainment Tonight.

Kourtney heeft samen met ex Scott Disick drie kinderen: Mason (11), Penelope (8) en Reign (6). De realityster was negen jaar met haar ex samen. De twee besloten in 2015 om een punt achter hun relatie te zetten.

Travis kreeg met zijn ex-vrouw Shanna Moakler twee kinderen: Landon (17) en Alabama (15). Bovendien zou hij nog een goede band hebben met zijn voormalige stiefdochter Atiana (21). Het huwelijk van Travis duurde vier jaar. In 2008 scheidde hij van Shanna.

Bron: Grazia UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook