doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

'Onbekende' Kardashian-nicht lijkt sprekend op Kylie Jenner

Travis Scott openhartig over dochter Stormi

Awh!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Travis Stormi Kylie

Hoewel de liefde tussen Travis Scott en Kylie Jenner nogal on again off again is, is er één ding onvoorwaardelijk: hun liefde voor dochtertje Stormi. De driejarige heeft een enorme impact op het leven van de rapper, zo vertelt hij openhartig.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bron van inspiratie

De relatie tussen Travis Scott en Kylie Jenner houdt de gemoederen flink bezig. Hoewel de twee officieel uit elkaar zijn, zijn ze naar verluidt nog steeds madly in love. Travis en Kylie zijn erg close, ook omdat ze samen de zorg dragen voor hun dochtertje Stormi. De rapper laat niet vaak van zich horen, maar in een interview met i-D magazine vertelt hij openhartig over zijn dochtertje.

"Het ouderschap heeft een grote impact op mijn leven", vertelt hij. "Het is een enorme bron van inspiratie. Vooral Storm, zij is nog echt een kind. Ze is altijd geïnteresseerd, ze leert snel nieuwe dingen en kan zich heel makkelijk aanpassen", weet Travis te vertellen over zijn driejarige dochtertje.

Belangrijk

"Ik zie dankzij haar in dat mijn baan veel belangrijker is dan ik eerst dacht", gaat de rapper verder. "Meer verantwoordelijkheid, weet je? Dat moet je wijs gebruiken." Travis vertelt dat het vaderschap hem heeft doen beseffen dat hij niet alleen voor zichzelf leeft. "Ik ging al hard voor de fans en nu, oh man, Stormi... I love that."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');