Tabitha deelt prachtige beelden van verloving

Wauw!

Lees ook

Afgelopen weekend werd zangeres Tabitha door haar vriend Mauron Vlaar ten huwelijk gevraagd en she said yes! De zwangere beauty zit nog steeds op een roze wolk en deelt enkele mooie kiekjes van de verloving op Instagram.

Prachtige verloving

“Nog steeds aan het nagenieten”, schrijft Tabitha bij de reeks foto's. “21/2/2021”, sluit ze de caption af met een verlovingsring en een wit hartje. Mauron verraste zijn grote liefde op die dag op een rustige plek midden in de natuur. Met een stunning zonsondergang op de achtergrond kreeg Tabitha de prachtige ring om haar vinger geschoven.

Dat Tabitha nog steeds aan het nagenieten is van dat geweldige moment, geloven wij wel. Op haar Instagram deelt ze nog meer beelden van haar verloving. Enne, Mauron did good. Hij had lekkere hapjes geregeld met de datum van die dag – hun verlovingsdatum – erop en een prachtige taart met daarop de initialen M&T. De lovebirds sloten de dag af met een slideshow van hun leukste kiekjes op een groot doek. How romantic!

Reacties

Tot slot deelt Tabitha nog een foto van haar stunning verlovingsring om haar ringvinger. En wauw, wat is dat een showstopper. Het is wel duidelijk dat de zangeres over the moon is.

“Is je geraaien ook”, grapt haar verloofde Mauron onder de foto, vergezeld met drie rode hartjes. Ook Ronnie Flex, Shary An en Jessie Jazz Vuijk zijn door het dolle heen voor de zangeres.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook