Joe Biden ontvolgde Chrissy Teigen om deze hilarische reden

"Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij."

Lees ook

De love story tussen Chrissy Teigen en Joe Biden op Twitter was maar van korte duur. Vorige maand kreeg ze nog een follow van de nieuwe Amerikaanse president, maar inmiddels heeft Biden het model alweer ontvolgd. Enne, de reden waarom hij dat heeft gedaan is hilarisch.

Twitter

Vorige maand vroeg Chrissy Teigen de nieuwe president van de Verenigde Staten, Joe Biden, nog om een follow back op Twitter. Het model was namelijk geblokkeerd door de vorige beheerder van het presidentiële account (@POTUS), Donald Trump. En ja hoor, Biden gaf gehoor aan Chrissy's verzoek. “OH MY GOD!!!!”, tweette ze op 21 januari nog dolenthousiast.

Deze Twitter romance duurde echter niet lang. Chrissy – die Twitter maar al te graag gebruikt als uitlaatklep voor van alles en nog wat – voelde een grote druk op haar schouders met deze nieuwe volger. De vrouw van John Legend had het gevoel dat de president alles kon lezen wat ze op Twitter schreef. Enne, daar zit wat in, aangezien POTUS slechts dertien mensen volgt.

Break-up

Met pijn in het hart, besloot Chrissy dat er maar één ding op zat: Biden vragen of hij haar alsjeblieft weer zou willen ontvolgen op Twitter. “Ik heb maar een paar keer getweet sinds mijn geliefde POTUS mij is gaan volgen”, begint ze haar emotionele tweet. “Om mijzelf weer volledig te laten bloeien, moet ik je vragen mij alsjeblieft weer te ontvolgen. Ik hou van jou!!! Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij!!!”

Op Instagram deelt het model een screenshot van de tweet, gevolgd door twee screenshots van Bidens Twitter-account. Op het eerste screenshot staat nog dat de president Chrissy terugvolgt, maar op het tweede screenshot is die follow als sneeuw voor de zon verdwenen. “Een breakup story“, schrijft de brunette onder de beelden. “Ik heb Ben & Jerry's nodig.”

Toch is de beauty ook erg opgelucht dat de president van de Verenigde Staten niet meer alles kan lezen wat zij op Twitter plaatst. Zo tweette ze niet veel later: “Bitch f*ck shit s*ck the d I am FREE!!!!!!!!!!!!” Ahem, duidelijke taal. Ach, nu kan het weer!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook