Deze spannende serie is de nieuwste Netflix-hit

Heb jij 'm afgelopen weekend al gebingewatched?

Lees ook

Steeds als we denken dat we alles wel gezien hebben op Netflix deze lockdown, komt de streamingsdienst met een nieuwe hitserie. Op dit moment raakt iedereen in de ban van de bloedstollende psychologische thriller Behind Her Eyes. Op de watchlist!

Behind Her Eyes

De spannende serie kwam 17 februari online en gaat over single mom Louise die part-time in een psychiatrische praktijk werkt. The drama begins wanneer ze een affaire krijgt met haar crush Bas én bevriend raakt met zijn vrouw, Adele.

Zo'n driehoeksverhouding op televisie is niets nieuws, maar in de serie loopt alles toch net even anders dan je gewend bent van je average Netflix-drama. Het blijft keer op keer de vraag wat er nou eigenlijk écht gebeurt.

Hoofdrollen

Maar ook als je normaal geen fan bent van mysterieuze thrillers is de serie het kijken waard. Er wordt namelijk vol lof gesproken over de steengoede acteurs die de hoofrollen spelen. Zo wordt de rol van psychiater David vertolkt door hottie Tom Bateman – voor veel kijkers een nieuwe tv crush die heel wat vlammetjes-emoji oplevert op Twitter.

Naar Eve Hewson, die Adele speelt in de serie, zijn ook veel mensen benieuwd. De 29-jarige actrice is namelijk de dochter van niemand minder dan rockster Bono (ja, dé Bono van U2). De hoofdrol van Louise is weggelegd voor Simona Brown en ook haar acteertalenten worden volop geprezen. Dus, tijd om weer een paar uur weg te kruipen achter je tv. Maar ook als je de serie helemaal hebt uitgekeken blijf je waarschijnlijk nog even vastgeplakt aan je scherm. De finale zou veel kijkers niet loslaten en Netflix heeft al een extra video geüpload om het allemaal een beetje duidelijker te maken…

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Bron: Grazia UK | Beeld: Netflix – Behind Her Eyes

Laatste nieuws

Zie ook