Zien: dit is de nieuwe miljoenenvilla van Martien Meiland

Aiii: grote domper voor de familie Meiland

'Onze Claire gaat er dit seizoen min of meer uit'.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
familie Meiland

Oh no! Maxime Meilands schattige dochter Claire zal nauwelijks meer te zien zijn in het komende seizoen van Chateau Meiland, en dít is de bijzondere reden daarachter.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vijf keer per jaar

Hoewel een aflevering van Chateau Meiland zonder Claire, het schattige dochtertje van Maxime, niet compleet lijkt, denkt de inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) daar anders over. Van de inspectie mag Claire – gezien haar leeftijd – niet zo vaak op tv komen. En hier vindt de familie Meiland wel wat van.

In een interview met Veronica Magazine vertelt Erica Meiland tussen neus en lippen door dat Claire niet meer op de buis zal verschijnen. "Onze kleine Claire gaat er dit seizoen min of meer uit", begon ze. Dit heeft alles te maken met een besluit van het ministerie over de tv-optredens van de kleine Claire. "Van de Inspectie SWZ mag zij maar vijf keer per jaar op tv komen."

Aan het werk

Oma Erica is not amused vanwege deze beslissing. Volgens haar werkte Claire nooit mee aan de uitzendingen, maar hobbelde ze simpelweg af en toe door het beeld. "Claire hobbelde altijd gewoon mee, maar de inspectie doet net alsof ze hard aan het werk is. Als wij nu aan het draaien zijn en Claire zit ergens waar wij moeten zijn, dan moet zij uit beeld. Zo van: kom maar meid, ga hier maar even achter de iPad – wat ze helemaal niet wil."

Nieuw seizoen

Hoewel de Meilandjes het niet eens zijn met de beslissing – en inmiddels al een advocaat in arm hebben genomen – zit er voor het nieuwe seizoen niet veel anders op. "De producent is met een advocaat bezig om te kijken of we er iets tegen kunnen doen, want het is niet werkbaar. De eerste drie afleveringen is ze waarschijnlijk nog wel te zien, maar ja, daarna kwamen de twee dames van de inspectie..." To be continued!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');