Is déze acteur dan toch te zien in SATC-reboot?

Fingers crossed!

Onlangs deden geruchten de ronde dat Chris Noth (Mr. Big) én David Eigenberg (Steve) niet terug zouden keren in de Sex and the City-reboot. Gelukkig lijkt het erop dat een deel van deze rumors niet waar is. Zo reageerde Chris via Instagram op de geruchten.

Vraag fan

“Lieve Mr. Noth, waarom ga je in hemelsnaam niet de geliefde Mr. Big spelen? Mijn hart breekt”, reageerde een fan in de reacties op Chris’ Instagrampagina. “Alles verandert – inclusief aankondigingen in de bladen”, reageerde de acteur.

Een andere fan vroeg bovendien of de acteur wil heroverwegen om in de serie te spelen. “Nou, als Page Six dat zegt dan móet het wel waar zijn”, reageerde Chris met sarcastische ondertoon. Hiermee refereert de acteur naar het artikel dat Page Six schreef over het gerucht dat hij niet te zien zal zijn in de SATC-reboot And Just Like That…

Fans hopen nu dat Chris tóch als Mr. Big te zien is in de reboot. Wordt vervolgd…

Opnames

Rondom de cast van de serie wordt nog steeds volop gespeculeerd. Zo is Kim Cattrall (Samantha) niet te zien in And Just Like That… En meldde Page Six ook al dat David Eigenberg, die de rol van Miranda’s hubby Steve voor zijn rekening nam, niet terug zal keren.

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristen Davis (Charlotte York) zullen wel in de reboot te zien zijn. Naar verluidt gaat de productie van de serie in de lente van start.

Bron: Buzzfeed, RTL Nieuws  | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws