Zo ziet Geordie Shores Vicky er nu uit

Zien: zó ziet Geordie Shores Holly Hagan er nu uit 

Wauw!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Holly Hagan

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat Geordie Shore voor het eerst te zien was bij MTV. Op 24 mei 2011 werd de allereerste aflevering uitgezonden en maakten we kennis met onder andere met Holly Hagan, maar hoe gaat het nu met de inmiddels 28-jarige?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Make-up

We leerden Holly kennen als iemand die graag wat tijd en aandacht aan haar make-up besteedt. Bovendien maakte de Geordie Shore-ster er nooit een geheim van dat ze niet vies is van een beetje plastische chirurgie.

Door haar cosmetische ingrepen en fake tan kreeg Holly in het verleden van haar volgers de bijnaam ‘Barbie’. Maar het lijkt erop dat de realityster zich een geheel nieuw imago heeft aangemeten.

Tone it down

Tegenwoordig gaat Holly namelijk met een heel andere look door het leven. Zo heeft de realityster haar felrode extensions vaarwel gekust en kiest ze anno 2021 voor een make-up look die veel meer au naturel is.

Bovendien postte de realityster onlangs een make-uploze foto op Instagram, die bij haar followers in de smaak viel. “Met en zonder make-up ben je hartstikke mooi”, en “Je ziet er fantastisch uit”, klonk het dan ook in de reacties.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');