Temptations Eva doet boekje open over haar band met Dennis: ‘Ik twijfelde tussen hem en Kevin’

"Mocht het met Kevin toch foutlopen, denk ik wel dat ik Dennis toch weer op ga zoeken."

Lees ook

Kevin en Eva maakten in de allerlaatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave bekend dat hun relatie het programma heeft overleefd. De lovebirds zijn nog steeds samen, maar Eva vertelt aan roddelkoning Fawry Not Sawry dat ze wel even heeft getwijfeld tussen Kevin en Dennis.

Twijfel

Tijdens haar verblijf op Temptation in het zonovergoten Italië wist Eva een hechte band op te bouwen met single Dennis. Eva kon niet om haar connectie met Dennis heen en geeft dan ook in Temptation Thirstday toe dat ze haar fling met het model niet meteen uit haar hoofd kon zetten.

“Dat wat Kevin met Kayli had, was denk ik puur voor daar; voor ‘het moment’”, deelt de blondine met host Fawry Not Sawry. “Met het loslaten van Dennis heb ik het wel heel moeilijk gehad, ook om het in Nederland af te sluiten. Ik twijfelde erg tussen hem en Kevin.”

Toch koos Eva ervoor om aan haar relatie met Kevin te werken, ondanks dat de twee af en toe hun ups en downs hebben. “We zijn er nog mee bezig om het goed te maken.”

Contact Dennis

Eva vervolgt dat ze Dennis nog wel een keer heeft gezien tijdens een feestje en dat er toch nog steeds sprake is van een spark. “We hadden laatst een feestje, dan merk je wel dat er nog een bepaalde aantrekkingskracht is. Maar we zijn er nu oké mee, en Kevin weet dat wel. Hij is er ook oké mee, zolang ik me netjes gedraag.”

Toch is ze Dennis nog niet helemaal vergeten. Zo vertelt Eva dat ze op het feestje even close was met Dennis en ze zichzelf naar eigen zeggen wel weer even tegenkwam. “Toen merkte ik wel van: ‘oh, die klik is er nog steeds… Maar ik ben niet bang dat er ooit wat gaat gebeuren, want ik ben wel eerlijk naar Kevin toe en zal nooit zomaar vreemdgaan.”

“Maar mocht het met Kevin toch foutlopen, denk ik wel dat ik hem toch weer op ga zoeken.” Hmmm…

Bron: Temptation Thirstday | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook