Khloé Kardashian wakkert verlovingsgeruchten aan met enorme diamanten ring

Fans weten het zeker: Tristan en Khloé gaan elkaar het jawoord geven.

Lees ook

Terwijl het huwelijk van Kim officieel ten einde is gekomen zien Kardashian-fans een nieuw sprookje ontstaan voor zus Khloé en longterm boyfriend Tristan Thompson. Betekent die gigantische, fonkelende diamant aan Khloé's vinger dat de twee klaar zijn voor de volgende stap?

Bling bling

Hoewel Khloé met haar meest recente Insta-post reclame wilde maken voor haar nieuwe schoenenlijn, ging de aandacht van veel volgers vooral uit naar een ander aspect van de foto. Ditmaal niet alleen omdat de realityster weinig aan de verbeelding overlaat, maar ook omdat er aan haar vinger een enorme, oogverblindende diamant aan het shinen is. Zijn Tristan en Khloé dan toch verloofd?

Ok bling bling, we zien je wel”, reageert Selling Sunsets Christine Quinn op de post. Lover Tristan laat echter in het midden of hij degene was die de ring aan Khloé's vinger heeft geschoven. “Wow! Dat gras is perfect gemaaid”, reageert hij grappend onder de foto. Waar genoeg fans weer een geheime boodschap achter weten te zoeken…

Bekijk de foto HIER.

Back together

De coronapandemie bracht de ex-geliefden Khloé en Tristan vorig jaar weer bij elkaar. Terwijl ze samen met hun dochter True in isolatie gingen, sloeg de vonk opnieuw over.

Het lijkt erop dat de twee er ook klaar voor zijn om de Kardashian-familie verder uit te breiden. In de preview van het nieuwste seizoen van Keeping Up With The Kardashians geeft Khloé aan dat ze al een tijdje denkt aan een broertje of zusje voor True. Kunnen we binnenkort een verloving én een zwangerschapsaankondiging verwachten? We shall see!

Bron: E online | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook