Temptations Tahira klapt uit de school: 'Elk verhaal heeft twee kanten'

Tahira doet haar kant van het verhaal.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tahira

Het Temptation-avontuur eindigde voor Marco en Denise toch anders dan verwacht. Eenmaal terug in Nederland werd hun relatie, als we de geruchten moeten geloven, namelijk abrupt verstoord door single Tahira. Inmiddels zijn Marco en Denise weer samen en klapt Tahira uit de school over wat er nou precies allemaal aan de hand was.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Roddels

In een YouTube-video met Nick Eshuis schenkt Tahira klare wijn over alle geruchten. Er werd namelijk gespeculeerd dat Marco in Nederland alsnog het bed zou hebben gedeeld met Tahira. "Die roddel gaat rond en ik vraag mij oprecht af hoe dat de wereld in is geholpen", vertelt de realityster.

"Ik heb van Fawrynotsawry begrepen dat een van de deelnemers dat heeft verteld. Ik vind dat wonderbaarlijk, want dat is nooit uit mijn mond gekomen en ik weet ook zeker dat Marco dat nooit zou zeggen", gaat ze verder.

Waarheid

"Het is niet waar. Het is nooit gebeurd", claimt Tahira dan ook. Ze vind alle kritiek dan ook zeer onterecht. "Er zitten aan elk verhaal altijd twee kanten. Mensen kunnen denken wat ze willen, maar pas als wij iets bevestigen kun je ervan uitgaan dat het ook waar is", legt ze uit. Tahira vertelt dat ze nooit de intentie had om de relatie van Denise en Marco dwars te bomen. "Dan had ik dat allang op een andere manier gedaan, bij wijze van spreken."

Gezoend

Wat dan voor alle ophef heeft gezorgd? Dat was tijdens Tahira's verjaardag. "Het was leuk en gezellig, maar toen hij wegging... toen gebeurde het", vertelt ze. Marco gaf haar een kus. "Het is dus totaal geen sex. Daar hebben we niet eens over nagedacht want het was bij de deur en hij ging weg. Eigenlijk schrokken we allebei een beetje van wat er gebeurde en we hebben het er daarna ook niet meer over gehad."

Pas veel later hebben de twee het er over gehad. "Toen was het eigenlijk al te laat. Ik had de productie al ingelicht en zo kwam van het een het ander...", aldus de Temptation-single.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');