Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe doet opvallende onthulling

Hij laat zich uit over de films.

Harry Potter is natuurlijk een van de meest populaire filmreeksen allertijden. De acteurs die in de films speelden werden daarmee ook in een klap bekend. Echter kijkt Harry Potter himself, Daniel Radcliffe, niet goed terug op zijn acteerkunsten in de films.

Acteerwerk

Dat vertelt de Britse acteur in een interview met het tijdschrift Empire. Daniel speelde natuurlijk in alle acht films van de filmreeks, maar is toch niet helemaal tevreden over hoe hij acteerde.

“Ik ben heel dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. Ik ontdekte wat ik wilde doen met de rest van mijn leven. Ik heb veel geluk gehad dat ik daar zo snel ben achter gekomen”, vertelt Daniel.

Tienerjaren

Maar… “In sommige gevallen schaam ik me enorm voor mijn acteerwerk. Maar ja, dat is net zoiets als dat je vraagt ‘hoe heb je je tienerjaren ervaren?’. Er is zo veel gebeurd, dat het onmogelijk is om dat in één gevoel samen te vatten”, aldus de acteur.

Na Harry Potter heeft Daniel nog genoeg kansen gehad om zijn acteerkunsten bij te spijkeren. Zo speelde hij onder andere de hoofdrol in de films Guns Akimbo en Jungle, maar voor velen zal hij altijd Harry Potter blijven…

Bron: Superguide | Beeld: Harry Potter

Laatste nieuws