Temptations Sonny haalt keihard uit naar Daryl

The sensa goes on...

Sonny was gegarandeerd de meest spraakmakende deelnemer van het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De deelnemer ging meerdere keren viral vanwege zijn opvallende uitspraken en verliet zelfs voor het eerst in de geschiedenis van Temptation vroegtijdig de villa. In een YouTube-video met Lotte van Leeuwen blikt hij terug op zijn deelname en doet hij een opvallende uitspraak over een van de singles.

Daryl

Sonny vertelt in de video onder andere wat details over zijn relatie met Jaydi, maar daarnaast zet hij ook nog een van de mannelijke singles te kijk. En nee, het is niet Ricky waar hij een opvallende uitspraak over doet, maar Daryl.

In de video vertelt hij namelijk geen oordeel te hebben over Ricky, maar wel over Daryl. “Ik zie bij Daryl dat hij Karina alleen heeft geneukt om bekend te worden en in the picture te komen, want zij hebben ook geen contact meer”, vertelt de realityster.

Jaydi

“En ik hoop niet dat Ricky hetzelfde flikt bij Jaydi”, gaat hij verder. “Ik hoop oprecht dat het gemeend is en dat de intenties van beide kanten real zijn en dat ze gelukkig worden.

Echter heeft Sonny zo zijn twijfels. “Ik schrik een beetje van het leeftijdsverschil. Ricky is 33 en Jaydi is 22. Dat vind ik too much“, aldus Sonny. Hmm… Bekijk in de video hieronder wat hij nog er nog meer over heeft te zeggen.

https://youtube.com/watch?v=RB6jb9P6Zzk

Bron: YouTube | Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws